UV mentes
barnulás
Kérdések és
válaszok
Árak Kapcsolat Üzleti ajánlat,
eladás

Gyakori kérdések és válaszok

Drágább a soláriumnál ?

Nem, közelítőleg egy árban van. Ha kiszámoljuk, hogy a solariumba 4-5 alkalommal érjük el a barnaságot (már aki), akkor láthatjuk a választ a pénztárcánkon.
Valaki egyáltalán nem lesz soha olyan barna mint a fújással.
Szóval azonos árért egészséges és azonnali barnaságot kapunk.

Fújás előtt használhatok e testápolót vagy parfümöt ?

Nem, egyáltalán nem ajánlott a fújás napján a testápoló használata, valamint kerülendő testradírozás után a parfüm is, mert a befújt részeken nem ugyanúgy hat a barnító folyadék és a bőr foltosodhat azon a részen.

Milyen ruhába érkezzek a fújásra ?

Mindenképpen előnyösebb a sötét színű, bő, laza ruha viselet, mert a fújás után tusolásig 8 órán át rajtunk marad a kozmetikai színezék, ami egy esetleges izzadás következtében ( ami persze kerülendő ) megszínezheti a ruhát.

Hogyan és mivel bőrradírozzam magam ?

Ne használjunk olajos vagy zsiradékot tartalmazó anyagot.
Érdemes az erre kifejlesztett anyagokat használni.

A bőrradírozás hatékonyságát jelentősen növeli ha használjuk a dörzs kesztyűt is.
Fontos az elhalt bőrréteg minél alaposabb eltávolítása.

Természetesen szalonunkban lehetőség van bőrradíroztatásra és tusolásra, ekkor garanciát is vállalunk a foltmentes fújásra !

A fújáskor meztelenül kell lennem ?

A fújásokat Hölgy végzi. A különböző testrészek (arc, láb, dekoltázs) fújásakor csak a kívánt testrészt kell felszabadítani.

Teljes testfújás esetén hölgyeknek lehetőségük van a fürdőruha, tanga viseletre, vagy akár a meztelen fújatásra.

A Fújást végző Hölgy kérésére férfiaknak csak alsónadrág viseletre van lehetőség, de kérésre tudunk Férfi fújót biztosítani

Milyen a barnító folyadék illata ?

Vannak a piacon olyan olcsóbb anyagok, amelyek a gyorsabb száradás érdekében alkoholt tartalmaznak, ezeknek az illatán ezt lehet is érezni.

A mi általunk használt anyagok a legmodernebb technológiával készülnek, NEM tartalmaznak alkoholt, ezért egy picivel lassabb a száradás, amit a kompresszor levegőjével segítünk elő, főleg a hajlatokban.

A folyadéknak kellemes parfüm illata van, ezért akár fújás után rögtön mehetünk bárhová, nem kell tartani attól, hogy megszólnak.

Káros e a belélegzett permet vagy ha szembe kerül ?

NEM !
A készítmény teljesen természetes anyagokból készül ezért semmilyen káros hatása nincs sem a bőrre, sem pedig a belélegzett permetnek.

Természetesen az arcfújás csukott szemmel történik, elkerülve a direkt szembe fújást, hiszen ily módon irritációt válthat ki, mint minden más természetes anyag, ha szembe kerül.

Megszínezheti a hajamat a permet ?

Világosabb hajú hölgyeknél fejvédőt adunk, de ha véletlenül megfogja a barnító folyadék a hajat, akkor sincs baj, az első hajmosással távozik.

Fújás után rögtön barna leszek és mennyire ?

A barnító folyadékok mindegyike tartalmaz egy úgynevezett kozmetikai színezéket, valamelyik anyag többet, valamelyik kevesebbet, ami arra szolgál, hogy a fújást végző személy lássa a felvitt anyag eloszlását, valamint, hogy a vendég azonnali barnaságot kapjon, hiszen a vendégek pont ezt szeretnék elérni. Fontos tudni, hogy ez nem a DHA által elért saját barnaságunk, az majd csak a 8 óra elteltével (ami lehet több is) lemosott kozmetikai színezék után lesz látható !

Az, hogy mennyire leszünk barnák az attól is függ, hogy melyik anyagot válasszuk (light, medium, dark, dupla dark, tripla dark stb.).
A választás a elsődlegesen az eredeti bőrszínünktől függ, egy fehér bőrre igencsak látványos egy dupla dark, de viszont amikor napok multán kopik az anyag akkor foltosnak tűnhet a nagy kontraszt miatt.
Ezért érdemes mindig a bőrhöz legközelebbi színt választani a természetesség elérése érdekében, amiben a fújást végző személy tapasztalat alapján segít.

Mi nem az olcsóságra megyünk, hanem a minőségre, hogy a vendég máskor is visszatérjen, ezért korszerű (drága) anyagokkal dolgozunk, ezek minden kritériumoknak megfelelnek, mint DHA, mint kellő kozmetikai színezék tekintetében.

Meddig nem fürödhetek és kopik e a fürdéssel ?

A fújást követően kerülni kell az izzadást és legalább 8 órán keresztül tartsuk magunkon az anyagot, hogy a DHA-nak minél több ideje legyen kifejteni barnító hatását.

Természetesen a fürdéssel kopik a barnaság, klóros vagy más vegyszerekkel (uszoda) kevert vízben aktívabban.
Ezen barnaság megőrzése érdekében javasolt az erre kifejlesztett tusfürdők ill. testápolók használata amik DHA-t tartalmaznak.

Mennyi időnek kell eltelnie az egyes kezelések között ?

A barnaság átlagosan 7 napig tart ! Ezt követően egy bőrradírozás után a fújás újra megismételhető.

Vannak esetek amikor a vendég szeretne nagyon barna lenni és az első fújás nem éri el a kívánt hatást.
Ekkor a fújás 24 óra elteltével újra megismételhető úgy, hogy a vendég lemossa magáról az előző fújásból rajtamaradt kozmetikai színezéket, és NEM bőrradírozza le magát, hiszen azzal lehozná az előző, már elért barnaságot.

Fontos tudni, hogy minél több DHA kerül a testre, annál erőteljesebben fejti ki barnító hatását, de hiába viszünk fel többet és többet, egy mennyiségen túl már nem barnulunk tovább a saját pigment háztartásunk korlátai miatt.

Nem leszek foltos vagy narancssárga ?

Nagyon fontos fújás előtt a bőrradírozás milyensége. Ez akár döntő lehet a foltosodás tekintetében.
Érdemes ezt szalonunkban elvégeztetni, hiszen akkor garanciát vállalunk a foltmentességre.

A narancssárga színt a rossz anyag, valamint a bőr NEM megfelelő PH értéke okozza.
Ezért fújás előtt megtörténik a bőr PH értékének optimalizálása, amit egy folyadék felhordással érünk el. Ez pár percet vesz csak igénybe.
Valamelyik barnító folyadék önmagában tartalmazza a PH beállítót, ekkor ez a művelet kimarad.

Mennyi idő alatt száradok meg, ragacsos leszek e ?

5-10 perc a száradási idő, törekedve a természetes száradásra, de a hajlatokban kompresszorral segítjük ezt a folyamatot.

Száradás után ragacsosság vagy akár ennek érzete NINCS !